Billige eggløsningstester

Eggløsningstester kan være til stor hjelp når du prøver å bli gravid. Eggløsningstester hjelper deg å finne de dagene i syklusen da du er mest fruktbar, slik at dere kan sørge for å ha samleie når sjansen for befruktning er aller størst.

Digitale tester

Clearblue digitale eggløsningstesterDigitale eggløsningstester er veldig enkle å bruke, og egner seg spesielt godt for deg som vil prøve eggløsningstester for første gang. Med en digital test trenger du ikke å tolke resultatet selv; testen gir et entydig svar på om den er positiv eller negativ.

Clearblue digitale eggløsningstester selges i pakker med 10 testpinner, beregnet for én syklus.

Bestill her

Stavtester

StavtestStavtester er enkle og renslige i bruk. De kan holdes direkte i urinstrømmen, men mange syns det er lettere å først samle urinen i en beholder som testen kan dyppes i.

Disse rimelige stavtestene selges i pakker på 7. Kjøper du flere pakker får du kvantumsrabatt.

Bestill her

Stripstester

Billige eggløsningstesterStrips er den billigste testvarianten, men de gir like pålitelige resultater som dyrere tester. Dersom du har lange eller uregelmessige sykluser, har prøvd å bli gravid en stund, eller av andre grunner trenger mange eggløsningstester, kan du spare mye på å bruke stripstester.

Disse leveres i pakker med 7 tester, og bestiller du mer enn én pakke får du kvantumsrabatt.

Bestill her

Comments are closed