Forbereder du deg på å bli gravid? Eller har du allerede prøvd en stund, og vil vite hva du skal gjøre for å bli gravid raskere? Les videre!

Dette nettstedet vil guide deg gjennom alt du trenger å vite for å maksimere sjansene dine for å bli gravid naturlig.

OM DETTE NETTSTEDET

hvordanbligravid.com er nettstedet jeg skulle ønske jeg hadde hatt da jeg akkurat begynte på min egen reise mot graviditet. Den guider deg gjennom alle de grunnleggende fysiske fakta om oppfatning (hvorav mange hadde jeg ingen anelse om da jeg begynte å prøve å bli gravid), og gir deg tips og råd om hvordan du maksimerer sjansene dine for å bli gravid så raskt som mulig.

Testsett

Nettstedet fokuserer utelukkende på prosessen med å prøve å bli gravid. Når du blir så fantastisk positiv graviditetstest, farvel til deg og lykke til på reisen! Her finner du ikke informasjon om fosterutvikling måned for måned, fødselsmetoder eller babynavn. Det er mange flotte nettsteder der ute som henvender seg til gravide kvinner. Målet vårt er å bringe deg til det punktet hvor du trenger dem.

Dette nettstedet dekker bare naturlige metoder og måter å øke sjansene for å bli gravid. Selv om jeg synes medisinsk assistert reproduksjon er en fantastisk måte å hjelpe par som ellers ikke ville være i stand til å få barn, har jeg ingen personlig erfaring med slike metoder, og vil derfor ikke våge å gi informasjon eller råd om dem.

Hvis du vet eller mistenker at du eller partneren din har medisinske fertilitetsproblemer, eller hvis du ikke har prøvd å bli gravid i mer enn et år, anbefaler jeg på det sterkeste at du bestiller en avtale med legen din i dag for å få profesjonell hjelp til deg trenge.

OM MEG

Jeg er mor til en, og en selvlært ekspert på å prøve å bli gravid.

Jeg begynte å prøve å bli gravid da jeg var 32, med det som nå virker som utrolig optimisme og naivitet. Selvfølgelig hadde jeg hørt om medisinsk assistert reproduksjon og adopsjon, men jeg hadde egentlig aldri tenkt på hva som kunne skje før folk søkte medisinsk hjelp. Jeg sluttet bare med prevensjon og antok at jeg ville være gravid i løpet av den neste måneden eller to.

Da ingenting hadde skjedd etter fire måneder, begynte jeg å bekymre meg. Hvorfor skjedde det ikke noe? Kan noe være galt? Jeg googlet «bli gravid» og fant veien til et forum for kvinner som prøver å bli gravid. Der åpnet en ny verden seg for meg.

Jeg fant ut at de fleste kvinner blir faktisk ikke gravide på et blunk. Jeg oppdaget eksistensen av eggløsningstester (og deretter brukt en formue på å kjøpe dem). Jeg lærte at det er veldig gode grunner til at min livmorhalsslim ser annerledes ut fra en dag til en annen.

Jeg fikk endelig mine positive graviditetstester etter elleve måneder, og slapp nøye med merkelappen «infertile» (den tekniske definisjonen av infertilitet er å ha prøvd uten hell i mer enn et år).

Mens det å bli gravid hadde vist seg å være mye vanskeligere enn forventet, var det å være gravid fantastisk. Jeg hadde en superenkel graviditet og elsket hvert sekund av det, og å føde var den aller mest fantastiske opplevelsen i livet mitt. Jeg konkluderte med at jeg tross alt var laget for å bli barn, og lengtet etter å starte det hele på nytt.

Da babyen vår var ett år begynte vi å prøve en lillebror eller søster. Å ha mye mer kunnskap nå, håpet jeg og forventet å bli gravid raskere andre gang. Lite visste jeg om reisen som lå foran oss.

Etter fire år med håp og tårer, ydmykende legeundersøkelser, meditasjon og akupunktur, utallige eggløsnings- og graviditetstester, vitaminer og diettendringer, hvert urtemedisin på planeten og bare et tidlig abort for å vise for det hele, vi bestemte oss for at nok var nok og kom til enighet med det faktum at vi vil bli foreldrene av et enkelt barn (uten kjent grunn, i tilfelle du lurte på).

I løpet av disse årene brukte jeg tusenvis av timer på Internett, og lærte alt jeg kunne om alle aspekter av den fascinerende prosessen med unnfangelse – og mulige årsaker til at det ikke skjer. Jeg fant mange nyttige ressurser, men det tok utrolig mye tid å undersøke all informasjonen jeg ønsket. Min ambisjon om gravid-naturally.com er å gjøre læringsprosessen raskere og enklere enn min var.

Lykke til for deg!

KONTAKT MEG - info@yuangnauy.com