OvaCue fertilitetsmonitor

Hvordan bli gravid: OvaCue fertilitetsmonitorDen ideelle fertilitetsmonitoren for deg med uregelmessig syklus!

Kvinner med uregelmessig sykluslengde har ofte en underliggende hormonell ubalanse. OvaCue er en avansert fertilitetsmonitor som gjør det mulig å forutsi eggløsningsdagen opptil en uke på forhånd, uavhengig av hormonelle uregelmessigheter.

  • Forutser eggløsning opptil 5-7 dager på forhånd
  • 98% nøyaktighet
  • Ingen teststrips eller sensorer å kjøpe i tillegg

Bestill her

Slik virker den

I motsetning til de fleste andre fertilitetsmonitorer som måler hormonmengden i urin, måler OvaCue endringer i konsentrasjonen av elektrolytter i spytt. Gjennom syklusen vil kroppen din oppta og skille ut elektrolytter, som sodium og potassium, i varierende mengder. OvaCue analyserer endringene i nivået av slike elektrolytter i spyttet ditt, og denne informasjonen gjør det mulig å definere din mest fruktbare periode temmelig presist.

Cirka en uke før eggløsningen, når den dominerende folikkelen (egget) modnes, vil nivået av elektrolytter i spyttet være spesielt høyt. Det er målingen av dette fenomenet som gjør det mulig for OvaCue å forutsi eggløsningen flere dager i forveien.

Alt du trenger å gjøre er å plassere sensoren på tunga i tre sekunder hver morgen, og ett minutt senere har du dagens testresultat. Monitoren oppbevarer og loggfører alle dine data.

Se demonstrasjon

 

Comments are closed