OvaCue fertilitetsmonitor: Finn eggløsningen tross uregelmessig syklus

Den ideelle fertilitetsmonitoren for deg med uregelmessig syklus!

Kvinner med uregelmessig sykluslengde har ofte en underliggende hormonell ubalanse. OvaCue er en avansert fertilitetsmonitor som gjør det mulig å forutsi eggløsningsdagen opptil en uke på forhånd, uavhengig av hormonelle uregelmessigheter.

  • Forutser eggløsning opptil 5-7 dager på forhånd
  • 98% nøyaktighet
  • Ingen teststrips eller sensorer å kjøpe i tillegg

Slik virker den

Hvordan bli gravid: OvaCue fertilitetsmonitorI motsetning til de fleste andre fertilitetsmonitorer som måler hormonmengden i urin, måler OvaCue endringer i konsentrasjonen av elektrolytter i spytt. Gjennom syklusen vil kroppen din oppta og skille ut elektrolytter, som sodium og potassium, i varierende mengder. OvaCue analyserer endringene i nivået av slike elektrolytter i spyttet ditt, og denne informasjonen gjør det mulig å definere din mest fruktbare periode temmelig presist.

Cirka en uke før eggløsningen, når den dominerende folikkelen (egget) modnes, vil nivået av elektrolytter i spyttet være spesielt høyt. Det er målingen av dette fenomenet som gjør det mulig for OvaCue å forutsi eggløsningen flere dager i forveien.

Alt du trenger å gjøre er å plassere sensoren på tunga i tre sekunder hver morgen, og ett minutt senere har du dagens testresultat. Monitoren oppbevarer og loggfører alle dine data.

Se demonstrasjon