Hvordan bli gravid med en gutt

Hvordan bli gravid med en gutt?

Prøv samleie nært eggløsning, alkalisk mat og kaffe for å bli gravid med en gutt.

Det fins ingen pålitelige metoder for å velge kjønn på et barn som blir unnfanget på naturlig vis, men har du en preferanse kan du alltids gjøre ditt beste for å påvirke skjebnen. Her kommer noen tips som kanskje kan øke sannsynligheten bittelitt for å bli gravid med en gutt.

Riktig samleietidspunkt

For å øke sjansen for å bli gravid med en gutt bør du ha i bakhodet at guttesædceller er raskere enn jentesædceller. Til gjengjeld vil de ikke leve like lenge som jentesædcellene etter utløsningen. Å ha samleie så nært opptil eggløsningen som mulig – ideelt sett på selve eggløsningsdagen – vil øke sjansen for at en av de raske guttespermiene kommer først til målet.

Skap et guttevennlig miljø

Hvis du fulgte med i naturfagtimene på ungdomsskolen, husker du kanskje at løsninger med en pH-verdi over 7 sies å være basiske, mens løsninger med pH under 7 er sure. Hva har kjemi med barneønsket ditt å gjøre? Mer enn du tror. Sædceller, og spesielt guttespermier, trives bedre i et basisk miljø, hvilket betyr at du kan forsøke å påvirke syrebalansen i kroppen for å øke sjansen for å bli gravid med en gutt.

Samleiestillinger for å bli gravid med en gutt

Området rundt livmorhalsen er mer basisk enn inngangen til skjeden. Dersom dere elsker i en stilling som gjør det mulig med dyp inntrengning, som misjonærstillingen eller “doggy style”, vil sæden bli ejakulert nært livmorhalsen. Dette gir guttespermiene bedre odds enn utløsning nærmere skjedeåpningen.

Få orgasme

Når kvinnen får orgasme skal livmorsekretet i skjeden bli mer basisk og gi optimale forhold for guttesædcellene. Det beste er om kvinnen får orgasme før mannen.

Velg riktig mat

Kostholdet påvirker syrebalansen i kroppen, og kan dermed ha noe å si for sannsynligheten for å bli gravid med en gutt. Forsøk å øke inntaket av basedannende matvarer, og skjær ned på den syredannende maten. (Dette er sannsynligvis også bra for helsen din generelt, da syreoverskudd ikke er heldig.)

  • Basedannende matvarer: Hirse, naturris; poteter, søtpoteter; artisjokker, asparges, brokkoli, rosenkål, selleri, blomkål, gulrøtter, turnips, purre, auberginer, agurk, alle grønne bladgrønnsaker; løk, mandler, persille, ingefær; meloner, epler, pærer, ferske fiken, bananer, kiwi, bær, og … sitroner!
  • Syredannende matvarer: Kjøtt (spesielt storfe, kalv og svin, inkludert bacon), ost, melk, hvete, mais, tomater, appelsiner, grapefrukt.

Kjerringråd

I tillegg til det ovennevnte som er basert på metodene til Dr. Shettles, kan dere prøve noen av de følgende kjerringrådene som kanskje eller kanskje ikke kan bidra til å øke sjansen for å bli gravid med en gutt. Alle rådene forutsetter en innsats fra mannen i huset.

Bruk boxershorts

Teorien bak anbefalingen om at mannen bør bruke boxershorts i stedet for trange underbukser er at sistnevnte kan gjøre testiklene for varme. Kjøligere testikler er bedre for all sperm, men siden guttesædcellene generelt er svakere enn jentesædcellene er teorien at guttesædcellene vil dra størst fordel av lavere kroppstemperatur. (Det motsatte – varmere testikler i håp om få jente – er en dårlig idé, da det bare vil redusere fruktbarheten generelt.)

Unngå badstu og varme bad

Av samme grunn kan det være lurt om mannen unngår badstu og varme bad mens dere prøver å bli gravide. Å holde kroppen og spesielt testiklene kjølige er bra for sædceller generelt, og for guttespermier spesielt.


Drikk kaffe

Det sies at dersom mannen drikker en kopp kaffe (med koffein) like før samleie, kan det gi guttespermiene litt ekstra fart. Det finnes ikke vitenskapelig bevis for dette, ei heller noen logisk forklaring, men det skader neppe å forsøke.

 

Comments are closed