Billige eggløsningstester: Digitale tester, stavtester og strips

Eggløsningstester kan være til stor hjelp når du prøver å bli gravid. Billige eggløsningstester kjøper du enkelt på internett.

Eggløsningstester hjelper deg å finne de dagene i syklusen da du er mest fruktbar, sånn at dere kan sørge for å ha samleie når sjansen for befruktning er aller størst. 

 

Digitale tester

Clearblue digitale eggløsningstesterDigitale eggløsningstester er veldig enkle å bruke, og egner seg spesielt godt for deg som vil prøve eggløsningstester for første gang. Med en digital test trenger du ikke å tolke resultatet selv; testen gir et entydig svar på om den er positiv eller negativ. Graviditetstesten har et lite vindu der det står «Gravid» eller «Ikke gravid».

Noen digitale graviditetstester har også en ukeindikator. Denne viser antall uker siden befruktningen. Clearblue digitale eggløsningstester selges i pakker med 10 testpinner, beregnet for én syklus.

 BESTILL HER


Stavtester

StavtestStavtester er enkle og renslige i bruk. De kan holdes direkte i urinstrømmen, men mange syns det er lettere å først samle urinen i en oppsamlingskopp som testen kan dyppes i.

Disse billige stavtestene selges i pakker på 7, 14, 21 eller 28. Kjøper du flere pakker får du kvantumsrabatt.

 BESTILL HER


Stripstester

Billige eggløsningstesterDe aller billigste eggløsningstestene er strips-varianten. Selv om de er billige, gir eggløsningstester i stripsform like pålitelige resultater som dyrere tester. Hvis du har prøvd å bli gravid en stund, har lange eller uregelmessige sykluser, eller av andre grunner trenger mange eggløsningstester, kan du spare mye på å bruke stripstester.

Disse billige eggløsningstestene leveres i pakker med fra 7 til 35 tester. Jo flere tester, desto lavere pris betaler du for hver test test.

 BESTILL HER


Les mer: Eggløsningstester: Den enkleste måten å finne eggløsningen på